Projekt pod nazivom Zajedništvom do rehabilitacije je projekt kojeg provodi Udruga tjelesnih invalida TOMS u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Trogir i Osnovnom školom Petar Berislavić, a financiran je od strane Ministarstva zdravlja.
Ugovor o financiranju projekta potpisan je 28. rujna 2015. godine, a trajanje projekta je 12 mjeseci. Financijska potpora u provedbi ovog projekta iznosi 55.000,00 kuna.

U sklopu projekta provode se kreativne radionice za mlade i djecu oboljelu od malignih bolesti, djecu sa invaliditetom i teškoćama u razvoju. Pod vodstvom vrijednih volontera udruge provode se likovne i glazbene radionice te radionice „pričam ti priču“ na kojim sudjeluju učenici osnovne škole Petar Berislavić u pratnji djelatnika škole.

Cilj projekta je poboljšanje kvalitete života – razvijanje kreativnosti i samopouzdanja, povećanje vizuo-motorne koordinacije, jačanje socijalizacije i razvijanje osjećaja pripadnosti mladih i djece oboljele od malignih bolesti i djece s invaliditetom i teškoćama u razvoju.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionicama još uvijek se mogu javiti na broj Udruge tjelesnih invalida TOMS 021/881 – 324.

KAO DIO PROVEDBENIH AKTIVNOSTI JE I IZLOŽBA

KREATIVNE RADIONICE I PROIZVODI STVORENI VRIJEDNIM RUKAMA KORISNIKA

Categories:

Skip to content