Male stvari čine velika djela pa su tako samoinicijativno drugu godinu za redom trogirski bajkeri “Nema presinga” prikupljenim financijskim sredstvima kupili poklone za djecu korisnike poludnevnog centra “Dječji osmijeh” i razveselili dječicu, a riječima je teško opisati njihovu sreću.
Doprinos našeg djedice koji je podijelio poklone, upotpunio je događaj te su djeca u organizaciji i uz pomoć osoblja koje radi u Centru svim prisutnim poklonila svoju predstavu.
Još jednom veliko hvala bajkerima, djedici i djelatnicima Centra na događaju koji će se dugo pamtiti u srcima malih i velikih korisnika Centra.
Pozivamo lokalnu zajednicu, firme sa područja grada Trogira i pripadajućih općina da primjer bajkera bude inicijativa i njima samima da posjete djecu Centra i malim znakom pažnje uvesele upravo one kojima osmijeh i lijepa riječ znači puno, puno, puno…više nego što bi itko pomislio. Bajkerima, još jednom veliko, veliko, veliko…hvala!!!!! Momci, vrijedite zlata i neka vas prati sva sreća ovog svijeta!

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content