Plaćajte Servus samo kad ga trebate

Za osobe s tjelesnim invaliditetom omogućen je novi način nabavke Servus uređaja. Na ovaj način osoba jednokratno plaća znatno manju cijenu i nakon toga mjesečnu naknadu za vrijeme dok koristi Servusa. U ponudi su tri modela Servusa za koje se jednokratno plaća avans od 3.000 kn (PDV uključen). Nakon toga, korisnik Servusa plaća mjesečnu naknadu za korištenje koja ovisi o modelu Servusa. U nastavku je prikaz funkcija pojedinih modela Servusa i iznos odgovarajućih mjesečnih naknada za njihovo korištenje.

Servus A Servus B Servus C
95 kn/mj 145 kn/mj 195 kn/mj
Telefon

Telefoniranje bez korištenja ruku (uz pomoć govora) i brzo biranje brojeva za hitne slučajeve

Web

Govorno surfanje Internetom na vlastitom računalu

TV

Govorno upravljanje vlastitim televizorom (paljenje i gašenje, mijenjanje kanala, upravljanje glasnoćom, teletekst…)

IR

Mogućnost* dodatnih IR uređaja (npr. dodatni TV, radio, glazbena linija, kućno kino, DVD player, klima uređaj…)

Svjetlo

Govorno upravljanje jednim samostojećim svjetlom koje se direkno ukopčava u utičnicu (npr. stolna lampica).

Dodatni uređaji

Mogućnost* upravljanja ostalim uređajima (npr. dodatna svjetla, vrata…)

* “Mogućnost” znači da je moguće na jednostavan način uz nadoplatu dodati upravljanje s dodatnim uređajima jer oprema koja se standardno isporučuje u ponuđenom paketu to omogućava.

Kako naručiti?

Jednostavno nas nazovite na 051 265 973 ili 091 542 3263 ili nam pošaljite e-mail na info@eglas.hr.

Mogu li platiti karticom na rate?

Ukoliko avans želite platiti na rate, podržavamo plaćanje kreditnim karticama na rok do 12 mjeseci beskamatno.

Koji paket izabrati?

Izbor modela ovisi o Vašim potrebama. Naše je iskustvo da su najosnovnije potrebe tipičnog korisnika telefoniranje i upravljanje televizorom. Telefon Vam daje mogućnost komunikacije s osobama izvan Vašeg doma i sigurnost da uvijek nekoga možete nazvati ako Vam je potrebna nečija pomoć. Paket B Vam nudi upravo te funkcije s time da dodatno besplatno dobivate podršku za govorno surfanje webom na Vašem računalu. Dakle, ako imate računalo, a ne možete koristiti tipkovnicu i miša, sada će Vaš Servus upravljati s njime i omogućiti Vam da koristite web preglednik pomoću govora i bez potrebe za korištenjem ruku.

Ako poželite pomoću govora kontrolirati i još neke dodatne uređaje koji se inače upravljaju s IR daljinskim upravljačem i to je moguće. Ako imate paket B uz malu nadoplatu moći ćete upravljati dodatnim uređajima kao npr. radio, kućno kino, DVD player ili pak klima uređaj.

Ako pak želite i upravljanje svjetlom, onda je paket C idealan izbor. Paket C omogućava sve funkcije kao i paketi A i B, a pored toga i govorno upravljanje jednim samostojećim svjetlom. Samostojeće znači da je to rasvjetno tijelo koje se direktno ukopčava u zidnu utičnicu i moguća je samoinstalacija bez potrebe za dolaskom električara. Primjer samostojećeg svjetla može biti stolna lampa. Ako osoba želi govorom upravljati s više svjetala, paket C nudi tu mogućnost, uz dodatnu nadoplatu. Broj svjetla koji se mogu upravljati u paketu C nije ograničen. Ako je potrebno upravljati svjetlima za koje su već instalirani prekidači (npr. plafonjera), tada će instalaciju odraditi naši partneri, instalateri Servusa ovlašteni za elektroinstalaterske radove. U tom slučaju posao električara je postaviti jedan mali modul ispod prekidač od svjetla. Naime, iako je ta instalacija jako brza i jednostavna, potrebno je da taj posao izvrši stručna osoba. No, paket C omogućava i puno više od upravljanja svjetlima. Paket C omogućava da korisnik po želji naknadno doda i upravljanje paljenjem i gašenjem različitih drugih električnih uređaja, pa čak i otključavanje vrata.

Što ako se predomislim?

Ako Vam kasnije zatrebaju dodatne funkcije Servusa možete bez problema promijeniti svoj paket. Npr. paket B možete zamijeniti s paketom C. Isto tako možete iz nekog višeg paketa prijeći na niži paket (npr. paket B zamijeniti s paketom A). Nakon što promijenite model, mijenja se i mjesečni iznos koji plaćate za korištenje Servusa ovisno o modelu na koji ste prešli.

Je li to sigurno? Hoću li dobiti ugovor?

Da, nabavka Servusa je potpuno sigurna. E-GLAS je nastao kako bi pomagao osobama s invaliditetom, a ne kako bi varao ljude. Svaki korisnik koji naruči Servusa dobiva od nas ugovor o kupoprodaji i korištenju Servusa u kojem su definirani svi detalji oko cijene, roka isporuke, garancije i slično. Nakon potpisivanja ugovora korisnik vrši uplatu avansa nakon čega kreće rok isporuke Serusa s naše strane. Po isporuci Servusa korisnik dobiva jamstveni list (garancija) i upute za korištenje Servusa.

Koliko traje garancija?

Garancija na ove pakete nije vremenski ograničena tako da Vam je otklanjanje svih eventualnih kvarova besplatno dok god koristite Servusa i plaćate mjesečnu naknadnu za njegovo korištenje.

Kada ću dobiti svog Servusa?

Rok isporuke za standardne A, B, C pakete je od 5 do 10 radnih dana. Ako osoba ima posebne zahtjeve i želi neke dodatne funkcije, tada je rok isporuke od 10 do 20 radnih dana.

Tko će mi instalirati Servusa?

Ponuđeni paketi su samoinstalacijski. Uz ove pakete dobivate upute za instalaciju tako da svog Servusa možete instalirati sami ako imate barem minimalna tehnička znanja i znate koristiti osobno računalo. Za sve one koji to ne znaju ili ne žele nudimo podršku naših instalatera koji su Vam na rapolaganju u svim dijelovima Hrvatske.

Categories: 2013

Skip to content