Na humanitarnom koncertu za Mateu u Trogiru pjevat će Thompson, Cambi Split, Kondža…

Ulaznice za plemenit koncert u Trogiru je moguće kupiti u Turističkoj zajednici grada Trogira, prostorijama Udruge tjelesnih invalida TOMS te na ulazu u sportsku dvoranu, a cijena iznosi simboličnih 50 kuna.

Što se tiče trenutnog stanja 29-godišnje Matee, postepeno je bude iz inducirane kome u Zagrebu. Važno je naglasiti kako više nema temperaturu i polako je pripremaju za odlazak u Beč na transplantaciju pluća…

Iako su mediji nedavno pisali kako je za Mateu Janković prikupljeno dovoljno sredstava za operaciju, kao i troškovi oporavka, situacija ipak nije baš tako bajna. Mateina dijagnoza sa sobom nosi otkazivanje pluća, dok joj se nova mogu transplantirati jedino u Beču. Oporavak se predviđa i do godine dana u istoj poliklinici gdje će joj biti potrebna najbolja moguća njega da bi opet bila u zagrljaju svog tromjesečnog sina.

Osnovni troškovi ulaska u AKG kliniku u Beču iznose 30 tisuća eura, a troškovi transporta specijalnim zrakoplovom navedene klinike  (Zagreb – Beč) stoje 8 tisuća eura.

Obitelj oboljele odlučila je trgnuti i Dalmatince stoga je dogovoren humanitarni koncert “Punim plućima za Mateu” , koji će se održati 18. veljače u Trogiru, u sportskoj dvorani “Vinko Kandija , s početkom u 19 sati. Koncert je pod pokroviteljstvom Grada Trogira i Grada Kaštela, a sluha za ovu tužnu priču imaju i Trogir holding d.o.o., te Udruga tjelesnih invalida Toms.

Sudionici koncerta su:
THOMPSON
ZORICA KONĐA
KLAPA CAMBI
ANTONIA MIRAT
KLAPA SV.FLORIJAN
KLAPA FRIŽI
VIVA
BORIS OŠTRIĆ
RATKO BARTULOVIĆ
ĐONI GITARA
NERA BAN
PETAR PETROV VESANOVIĆ
DONNA

Što se tiče trenutnog stanja 29-godišnje Matee, postepeno je bude iz  inducirane kome u Zagrebu. Važno je naglasiti kako više nema temperaturu i polako je pripremaju za odlazak u Beč na transplantaciju pluća kod dr.Waltera Klepetka. Točan iznos operacije nije poznat pa je svaka donacija dobrodošla.

Broj Ž.R. – HR3923600003243523401
Vlasnik računa: Ivan Janković

Autor: Dina Bujas / Dalmacija News

Skip to content