Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira s još dvije prijateljske udruge, Udruga osoba s invaliditetom „Prijatelj” i Udruga tjelesnih invalida Sinj provodi akciju “Moje svjetlo za moj Vukovar” već 17 godina.
U sklopu tog projekta financiraju se dvije obitelji kroz godinu dana, mjesečno po 1.000,00 kuna.
Ujedno Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Vukovarski leptirići” doniraju radni materijal, a prilikom svoga dolaska u Vukovar dvije su obitelji opremili poklon paketima higijenskih potrepštinama i namirnica po 2.000,00 kn i jednoj samohranoj majci iz Udruge Leptirići jednokratno 2.000,00 kn.
Predsjednik Udruge TOMS Ivica Bašić rekao je kako vjeruju da će akciju nastaviti i narednih godina.
„Suradnja između Grada Vukovara i Udruge TOMS traje već 17 godina i izrasla je u dugogodišnje prijateljstvo,“ rekao je gradonačelnik zahvaljujući na kontinuiranoj pomoći i ističući kako je iz toga razloga Udruga TOMS nositelj Plakete Grada Vukovara.
v
Udruga tjelesnih invalida TOMS zahvaljuje se osnovnim i srednjim školama iz grada Trogira i okolice te lokalnim samoupravama, Gradu Trogiru, Općinama Marina, Seget i Okrug, Hvidra Trogir, političkim strankama te svim građanima koji su kupovinom svijeća sudjelovali u akciji i doprinjeli da se i ove godine prikupe sredstva za pomoć Vukovarskim obiteljima.
Skip to content