Udruga tjelesnih invalida TOMS, s partnerima Gradom Trogirom i Općinom Marina potpisala je s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Zaželi – podrška za život u vlastitom domu”, kodnog broja SF.3.4.11.01.0536.

Projektom je predviđeno pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama (65 i više godina) i osobama s invaliditetom (starijim od 18 godina) i to kroz organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Slijedom navedenog, Udruga otvara javni poziv pripadnicima ciljne skupine za sudjelovanje u programu Zaželi. Više o uvjetima tko i kako može biti Korisnik, pročitajte u dokumentu Javni poziv pripadnicima ciljne skupine za sudjelovanje u projektu Zaželi – prevencija institucionalizacije. Za prijavu je potrebno popuniti Prijavni obrazac za korisnike i dostaviti ga u prostorije Udruge TOMS zajedno s dokumentacijom kojom  se dokazuje pripadnost ciljnoj skupini.

Javni poziv za sudjelovanje u projektu Zaželi

Prijavni obrazac za korisnike projekta Zaželi

Categories: 2024Novosti

Skip to content