„Konj moj prijatelj“ naziv je projekta terapijskog jahanja koji je zaživio u Trogiru zahvaljujući udruzi TOMS i njezinom podpredsjedniku Stjepku Petriću.
Za sada je prijavljeno desetak korisnika, osoba s invaliditetom, a svakog dana sve je više volontera koji će raditi s djecom.

Pozivamo sve zainteresirane volontere koji su voljni pomagati djeci s poteškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom, a koji vole rad s životinjama da se jave u udrugu kako bi se u što boljoj mjeri realizirao ovaj projekt.
Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, posebice gospodinu Dinu Babiću koji je za potrebe udruge dao svoja dva konja  mužjaka Gemija i ženku Leellee, koji već „znaju“ kako raditi s osobama s invaliditetom.

Zahvaljujemo se također vatrogascima DVD-a Seget Vranjica koji su danonoćno radili na uređenju prostora za jahanje u blizini Hotela Medena, Brodotrogiru čiji su djelatnici napravili rampu za uzjahivanje konja i Apartmanima Medena na čijem prostoru borave konji .

Categories: 2014

Skip to content